Managerul sportiv al AHC Dunărea Călărași Eremia Pârâianu invită mass-media la acreditări de presă pentru noul sezonul

AHC DUNAREA CALARASI ACREDITARI DE PRESA SEZONUL 2018-2019.
Iulie 21, 2018
Managerul sportiv al AHC Dunărea Călărași Eremia Pârâianu invită mass-media la acreditări de presă pentru noul sezonul.
PROCEDURA DE ACREDITARE A PRESEI – AHC DUNAREA CALARASI 2014 – LIGA ZIMBRILOR SEZONUL 2018-2019 .
Procedura de acreditare de presa este propusa pentru a evita orice neintelegere legata de accesul jurnalistilor romani sau straini la evenimentele organizate de FEDERATIA ROMANA DE HANDBAL si gazduite in SALA POLIVALENTA CALARASI, cu ocazia meciurilor organizate in LIGA ZIMBRILOR sezonul 2018-2019, ale echipei de handbal masculin AHC DUNAREA CALARASI 2014, si totodata pentru a evita intrarea in SALA POLIVALENTA CALARASI a diferitelor persoane care manifesta alte interese decat cele jurnalistice.

Acreditarea de presa, numita in cele ce urmeaza ” PERMIS DE ACCES GENERAL” sau „PERMIS DE ACCES TEMPORAR ” este rezervata acoperirii media a tuturor meciurilor de handbal, sau doar a anumitor evenimente organizate si gazduite de AHC DUNAREA CALARASI pe parcursul sezonului 2018-2019.
Acreditarea este nominala si prin intermediul ei se acorda acces gratuit jurnalistilor si foto-reporterilor, pe parcursul zilelor de desfasurare a evenimentelor programate in sezonul 2019-2019 in SALA POLIVALENTA CALARASI. Acreditările vor permite accesul in zona media din arena și vor fi conditie obligatorie pentru participarea la intalnirile oficiale cu mass-media ale echipelor, facilitand obtinerea de interviuri si declaratii la meciuri.
Permisul de acces se solicita si se obtine online, la e mail ” ahcdunareacalarasi2014@yahoo.ro ” , aceasta fiind adresa oficiala a clubului.
Pentru acreditarea la evenimentele gazduite de AHC DUNAREA CALARASI, solicitarea trebuie sa contina: numele dv. (obligatoriu) – fotografie digitala recenta tip buletin / pasaport – tipul publicației (obligatoriu) TV Radio – presă scrisă (tipar) – numele complet al angajatorului ( obligatoriu ) – presă scrisă (online adresa URL ) – , numele publicației (obligatoriu) – adresa website (obligatoriu pentru publicații online) (URL de forma: http://www.numesite.ro) – adresa de email (obligatoriu) – nr. telefon (obligatoriu).
Va asteptam pentru acreditari, zilnic, la adresa ” ahcdunareacalarasi2014@yahoo.ro ”
LA FINALUL FIECARUI MECI SE ORGANIZEAZA SI CONFERINTA DE PRESA, LA CARE AU ACCES DOAR CEI CU ACREDITARE VALABILA IN SEZONUL 2018-2019.
Va asteptam la prezentarea lotului, vineri 3 august, de la ora 18:00, intrarea suporterilor se face pe bază de abonament, sau bilet în valoare de 10 lei.
Programul amicalelor:
3 august, ora 18:00
AHC Dunarea-CSM Focsani
4 august, ora 12:00
AHC Dunarea-CSM Focsani
10 august, la Constanta
HC Dobrogea Sud-AHC Dunarea
12 august, la Calarasi
AHC Dunarea-CSM Bacau
17-19 august, turneu la Bucuresti
participa: Dinamo, St. Raphael,
Dunarea si Potaissa Turda.
Incepând cu noul sezon biletul de intrare la meciurile din campionat costā 10 lei, iar intrarea copiilor sub 10 ani este liberā ( insoțiți de un adult ). Abonamentele pentru suporteri vor avea valoarea de 100 de lei, iar abonamentele VIP valoarea de 500 de lei, şi pot fi achiziționate de la sediul clubului aflat in incinta Hotel Calarasi, intre orele 09:00 -16:00, sau prin rezervare telefonicā la nr 0733 772 755. Abonații au posibilitatea de a alege oricare loc din salā, ei având şi prioritate la înscrierea in deplasārile organizate de cātre club pentru suporteri. Abonamentele sunt valabile in campionat, in Cupa Romaniei si meciurile din faza Play-off ori Play-out. (sedinta AGA a clubului, iulie 2018).
Sursa foto: facebook George Ionescu.
© AHC DUNAREA CALARASI. 2018 – TOATE DREPTURILE REZERVATE | Website administrat de www.cloud-center.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.