AHC Dunarea Calarasi incepe de astazi cantonamentul montan de la Cheile Gradistei

Echipa noastra s-a reunit in vederea celui de-al cincilea sezon de prima liga cu increderea unei clasari cat mai bune.

Adrian Petrea vine cu detalii privind pregatirea noului sezon:
„Am început pregătirea pentru abordarea noului sezon competițional în data de 16 iulie, pe plan local, dată la care au fost prezenți 11 jucători, ceilalți urmând să se alăture treptat lotului. Joi sosesc la antrenamentele echipei Ante Grbavac și Radojkovic Mihajlo, jucători invoiti motivat, iar cei trei componenți ai naționalei de tineret, Vlad Rusu, Dragoş Hanțaru şi Ionuț Broască, se vor alătura lotului după terminarea Campionatului European de Tineret, asemenea și cazul lui Nosrati Shahoo, care participa cu naționala Iranului la Campionatul Asiei. Din punct de vedere fizic, în urma testărilor făcute, toți jucătorii s-au prezentat într-o formă bună, în parametri ceruți, concluzionand că au respectat programul de pregătire pentru vacanță, și nu pot decât să-i felicit, și să-mi dea încredere despre perceperea lor a performanței.
Urmează ca din data de 22 iulie până în data de 31 iulie să efectuăm stagiul montan, unde de pregătirea fizică a echipei se va ocupa Luscan Dragoș, iar de partea tehnico-tactică, eu împreună cu Rică Piriianu. Luna august este destinată antrenamentelor în Sala Polivalentă și sala de forță dar și meciurilor de verificare în compania echipelor pe care vi le-am transmis. Așteptăm cu încredere începerea noului sezon și totodată așteptăm ca prin evoluțiile noastre să păstrăm și să atragem alături de noi publicul, care întotdeuna a fost și este o parte importantă a acestei echipe.”

Declaratia managerului sportiv al AHC Dunarea Calarasi, Eremia Pârâianu:
” Dupa reuniunea lotului, care a fost in data de 14 iulie, echipa a efectuat vizita medicala, iar in saptamana 16-22 am inceput un stagiu de pregatire in Calarasi, cu antrenamente specifice, la stadion, la sala de forta, antrenamente pe nisip efectuate pe Plaja Mare, la Sala Polivalentă „Ion C. Neagu”, Călărași unde au fost efectuate si testele de efort ale jucatorilor pentru a afla in ce stadiu se afla la momentul actual. Urmeaza ca in perioada 22-31 iulie sa plecam in traditionalul cantonament centralizat de la Cheile Gradistei. Dupa, avem programate cateva meciuri amicale dupa cum urmeaza:
Doua meciuri in 3-4 august, la Calarasi in compania echipei CSM Focşani 2007-Handbal Masculin,
In 10 august la Constanta, cu HC Dobrogea Sud Constanta
In 12 august cu CSM Bacău Handbal – ACS Elite Sport la Calarasi
Intre 17-19 turneu international de la Bucuresti, cu participarea echipelor Dinamo Bucuresti Handbal Club (campioana Romaniei),St. Raphael (Franta), AHC Dunarea Calarasi 2014 si AHC Potaissa Turda (detinatoarea ChallengeCup).
Lipsesc motivat patru jucatori, Shahoo Nosrati, care este convocat la echipa nationala a Iranului, si va ajunge direct in cantonamentul montan, cat si cei trei jucatori de la nationala de tineret a Romaniei, Vlad Rusu, Dragos Hantaru si Broască Ionuţ, care vor veni cand vor termina Campionatul European.”

 

Lasă un răspuns