lun. feb. 24th, 2020

Declarații după primele amicale jucate înaintea debutului oficial din 5 septembrie când primim vizita vicecampioanei Steaua

Adrian Petrea: „Am încheiat perioada de pregătire în stagiul montan de la Cheile Grădiștei. Eu sunt mulțumit ținând cont la câte antrenamente în sală am făcut, intradevăr mai avem mult de lucru la relațiile dintre jucători și cum am mai spus și pe pagina oficială focusul nu a fost rezultatul final, a fost relația și sistemele de joc pe care vreau să le adoptăm sezonul acesta. Jucătorii vreau să-i felicit, au răspuns foarte bine și sper să căpătăm de la meci la meci, de la antrenament la antrenament, un moral foarte bun pentru că va fi un campionat destul de greu și destul de lung și la sfârșit să ne bucurăm pentru scopurile propuse.
Avem în pregătire un nou portar, este vorba despre Fuică Bogdan , deocamdată el este la noi în echipa si sperăm să putem să-l ținem, în mare măsură eu sunt mulțumit de prestația lui am vrut să-l văd la câteva meciuri amicale, il știam din campionat din sezoanele trecute si sper să facă parte din lotul nostru.”

 

Viorel Fotache: „Perioada cantonamentului este cea mai grea din an, astăzi am avut primul meci în fața suporterilor, sincer mă asteptram să fie mai mulți suporteri. Noi încercăm acum să unim grupul, să unim vestiarul și să creăm niște relații de joc să ne împrietenim, lotul este schimbat în proporție de 60-70 % și sper că în acest sezon să terminăm un pic mai sus față de precedentele sezoane care s-au terminat pe locul șapte. Lumea așteaptă chestia asta iar noi o să dăm tot ce avem ca să facem acest punct.’

 

Dragoș Soare: „Am auzit numai lucruri bune despre orașul și echipa de aici, am făcut antrenamente cu naționala în luna decembrie, am jucat și la Trofeul Carpați, am văzut lumea foarte multă la sală, mi-a plăcut atmosfera și a fost un factor chiar important în decizia mea de a ajunge la Călărași. Am venit foarte încrezător și sunt încrezător că o să închegăm o echipa care să se claseze mai sus față de anul trecut. Eu sunt foarte încrezător, uitându-mă astăzi în teren eu am văzut că valoarea individuală a jucătorilor și cei care au venit și cei pe care i-am găsit aici este una ridicată și cred că o să ne ajute foarte mult în viitorul nostru și închegarea noastră ca echipă.”

 

Dragoș Hanțaru: „Am avut parte de o primire foarte bună din partea băieților, suntem veniți patru colegi de la Bacău și lucrul acesta o să ne ajute să ne integrăm mai repede în echipă și să ne unim lor.”

 

Managerul sportiv al echipei noastre  Eremia Pîrîianu, a perfectat un nou meci de verificare pentru sâmbătă 25 august, când de la ora 18:00 întâlnim la Buzău nou promovata HC Buzău.

Duminică 12 august, ora 11:00, avem programat ultimul amical acasa, AHC Dunărea-CSM Bacău.
Casele de bilete se deschid la ora 10:00, iar intrarea se face pe bază de abonamente sau bilete cu valoarea de 10 lei.
Puteți achiziționa abonamente de la intrarea abonaților.

Dani Panait  internaționalul de juniori al  echipei noastre participă la Turneul Final al Campionatului European de Juniori 18 ani găzduit de Croația.
România este repartizată in grupa B, cu meciuri ce se desfăşoară la Koprivnica.
9 august / România-Danemarca
10 august / România- Franța
12 august / România-Norvegia

Aşteptăm mass-media la acreditările de presă pentru noul sezon.
Acreditările se pot obține zilnic la sediul clubului sau la e.mail-ul oficial al clubului ahcdunareacalarasi2014@yahoo.ro

© AHC DUNAREA CALARASI. 2018 – TOATE DREPTURILE REZERVATE | Website administrat de www.cloud-center.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *