Să-i susținem pe băieți, duminică, de la 17:30, in Dunărea-Poli Timisoara

Să-i susținem pe băieți, duminică, de la 17:30, in Dunărea-Poli Timisoara!

Al treilea meci pe teren propriu pentru AHC Dunărea  în actuala ediție a Ligii Naționale aduce un adversar incomod, care în prima etapă a terminat la egalitate, 26-26, meciul cu Potaissa Turda, însă apoi a confirmat în următoarele două runde. In runda secundă a produs surpriza inceputului de sezon, și a câștigat pe terenul campioanei Dinamo, 29-31, apoi învingând acasă pe nou promovata HC Buzău.

Poli Timisoara vine cu aceeași dorința de a surprinde prin jocul de viteză arătat și în jocurile anterioare.

Partida e programată duminica, 30 septembrie, de la ora 17:30, Dunarea-Poli Timisoara, meci in runda a 4-a.
Arbitrii: M.Ghiorghisor(B)/M.State(BZ) | Observator: V.Dobre(B)
Intrarea se face pe bază de abonamente sau bilete cu valoarea de 10 lei, și la acest meci abonamentele pot fi cumpărate de la Sala Polivalentă. Casele de bilete se deschid la ora 15:30.

 

Adrian Petrea: ”Nicio etapă nu este câștigată dinainte. Este adevărat ca întâlnim în etapa următoare o echipă puternică, dificilă, dar eu cred în echipa mea, iar acasă, cu suportul publicului, determinarea va fi maximă.”

Pero Milosevic  (antrenor SCM Politehnica, dupa victoria in fata HC Buzau): ”Am jucat foarte slab în prima repriză, s-a întâmplat la fel ca în meciul contra Turdei, dar în a doua parte ne-am prezentat ceva mai bine. Am făcut multe greșeli, însă în final a fost o victorie meritată și fără emoții în ultimele 10 minute. Am avut un program foarte tare după jocul de la Dinamo, s-a văzut și o oboseală. Cred că trebuie să schimb ceva la aceste debuturi slabe de meci acasă. Trebuie să începem mult mai puternic și să încheiem acest gen de partide cu mult mai multe goluri diferență.
Sperăm să se recupereze Orbovic, Păiuș și Furak, astfel vom putea face și unele schimbări în timpul meciurilor. La jocul cu Buzău, aș fi dorit să-i dau posibilitatea odihnei în întregime lui Filip Marjanovic, după ce el nu s-a pregătit deloc vreme de 3 luni, dar a jucat pe tot parcursul întâlnirilor cu Turda și Dinamo. Aș fi vrut să-l pun doar pe Neamțu la jocul cu Buzău, dar în cele din urmă l-am introdus pe Marjanovic în repriza a doua. Îmi pare rău și că nu am putut să le dau o pauză lui Cristi Fenici și lui Marius Sadoveac, dar când revin Orbovic și Păiuș vom avea mai multe opțiuni mai ales pe apărare. Trebuie să îmbunătățim considerabil apărarea în începuturile de meci, dar și în atac unde în prima repriză am marcat puține goluri din ocazii clare.”

© AHC DUNAREA CALARASI. 2018 – TOATE DREPTURILE REZERVATE | Website administrat de www.cloud-center.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.