Vă așteptăm la Polivalentă,miercuri la 18.00,la meciul AHC Dunărea Călărași-CSM Făgăraș 

Vă așteptăm la Polivalentă, miercuri, 10 octombrie, de la 18.00, la meciul AHC Dunărea Călărași-CSM Făgăraș, meci contând pentru etapa a șasea a LNHM. Intrarea se face pe bază de abonamente sau bilete cu valoarea de 10 lei. La tribuna oficiala (fotoliile rosii) biletul are valoarea de 50 lei.

Al patrulea meci pe teren propriu pentru AHC Dunărea Călărași  în actuala ediție a Ligii Naționale aduce un adversar incomod, care în ultima etapă a câștigat, 27-20, meciul cu HC Buzău.

CSM Făgăraș are in componenta jucatori experimentati, Cosmin Capotă, Emilian Turcu, Călin Leordean, Alin Câmpan, Ciprian Vancea golgheterul echipei cu 23 de goluri marcate, Andrei Bejinariu cu 19 goluri, si călărășeanul Alexandru Popia cu 16 goluri marcate.

Principalii marcatori ai echipei noastre sunt Gabriel Bujor cu 20 de goluri marcate, Florin Dospinescu cu 16 goluri, Dragoș Hanțaru cu 13 goluri, Mihajlo Radojkovic tot cu 13 goluri si Dragoș Soare cu 12 goluri. Ceilalti marcatori sunt: Shahoo Nosrati cu 8 goluri, Ante Grbavac tot cu 8 goluri, Pavlo Gurkovsky cu 7 goluri, Ionuț Broască tot cu 7 goluri, Zarko Pejovic cu 5 goluri, Victor Vartic cu 5 goluri, Viorel Fotache cu 4 goluri, Mihai Bujor tot cu 4 goluri și Gabriel Dumitriu cu un gol marcat.

CSM Făgăraș ocupă locul 10 in clasament, cu 3 puncte, iar AHC Dunarea ocupă locul 9, cu 6 puncte obținute in cinci etape.

Intr-un meci din cadrul etapei a V-a a Ligii Zimbrilor, Dunarea Calarasi și CSU Suceava au remizat, scor 20-20. La 20-19, antrenorul Adrian Petrea a solicitat time-out pentru a pregati ultimul atac, iar cu doua secunde ramase de joc, Shahoo Nosrati a reusit golul egalizator.

“Meritam mai mult in acest meci, pentru ca băieții au luptat incredibil pe teren. Am facut un meci extraordinar. Din păcate, nu am reușit sa ne așezam in apărare la ultima aruncare si am fost egalati”, a spus Adrian Chirut, antrenorul CSU Suceava.

Programul etapei a VI-a :
CSA Steaua București-CSM București
AHC Potaissa Turda-CSM Focșani
Dinamo București-CSSM Bacău
HC Buzău-HC Vaslui
AHC Dunărea Călărași-CSM Făgăraș
Minaur Baia Mare-CSU Suceava
AHC Dobrogea Sud Constanța-SCM Politehnica Timișoara

 

© AHC DUNAREA CALARASI. 2018 – TOATE DREPTURILE REZERVATE | Website administrat de www.cloud-center.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *