Viorel Fotache și Gabriel Bujor au fost convocați la lotul național al României

Căpitanul echipei noastre, Viorel Fotache și golgheterul Dunării, Gabriel Bujor, au fost convocați la lotul național de seniori al României, pentru jocurile de calificare cu Portugalia și Franta, cantonamentul fiind programat in  perioada 21-29.10.2018, in vederea participării la Turneul Final  al CE 2020.

 

Federația Română de Handbal a dat publicității lista jucătorilor convocați pentru partidele cu Portugalia și Franța, din cadrul preliminariilor EURO 2020. Astfel, pe listă se regăsesc 4 stranieri, este vorba de Mihai Popescu (Saint Raphael), Valentin Ghionea (Sporting Lisabona), Demis Grigoraș (Tatabanya) și Dan Racoțea (Wisla Plock). Clubul care dă cei mai mulți jucători (patru) este CSM București – Ionuț Ramba, Chike Onyejekwe, Adrian Rotaru și Robert Militaru. Steaua îi are convocați pe Alin Roșu, Tudor Stănescu și Javier Humet, Dunărea Călărași pe Viorel Fotache și Gabriel Bujor, Poli Timișoara pe Cristi Fenici și Marius Sadoveac, Minaur pe Iuliu Csepreghi și Călin Căbuț, CSU Suceava pe Gabriel Burlacu, în timp ce campioana Dinamo are doar un reprezentant, pe Andras Szasz.

Grupa a 6-a:
Miercuri, 24 octombrie 2018, ora 22:00, Portugalia vs Romania, la Sto. Tirso (Portugalia), in Pavilhão Desportivo Municipal de Sto. Tirso.

Duminica, 28 octombrie 2018, ora 18:00, Romania vs Franta, laCluj Napoca, in Sala Polivalenta Cluj Napoca.

 

© AHC DUNAREA CALARASI. 2018 – TOATE DREPTURILE REZERVATE | Website administrat de www.cloud-center.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *