Viorel Fotache, Gabi Bujor, Pavel Gurkovsky, Zarko Pejovic si Dani Panait sunt prezenți la loturile naționale

Viorel Fotache, Gabi Bujor, Pavel Gurkovsky, Zarko Pejovic si Dani Panait sunt prezenți in aceste zile la loturile naționale.

💙💛❤ 

ℹ Căpitanul Viorel Fotache şi golgheterul Gabi Bujor sunt convocații echipei noastre la naționala României.
ℹ AHC Dunărea mai are doi jucători convocați la echipele naţionale, Zarko Pejovic la naționala Muntenegru şi Pavel Gurkovsky la naționala Ukrainei.
ℹ Alți doi jucători, Mihai Bujor şi Dragoş Soare, au jucat şi marcat pentru România in meciuri oficiale jucate in acest an. 

ℹ Dani Panait a fost convocat la echipa națională de juniori pentru un stagiu de pregătire la Sighișoara și un turneu internațional organizat de FRH.

ℹ Shaho Nosrati a jucat si marcat pentru Iran la Jocurile Asiei și Campionatul Asiei.

ℹ Cezar Cristescu a participat la mai multe turnee cu Naționala de Cadeți a României.

ℹ Vlad Rusu, Dragoș Hartanu si Ionut Broasca, au marcat goluri pentru naționala la Turneul Final al Campionatului European de Tineret din iulie.

Naționala pregătită de spaniolul Manuel Montoya Fernandez va debuta azi în preliminarii:

Portugalia – România, ora 22:00, ora Romaniei, netelevizat, 20:00 hrs local time, live on ehfTV.com

Al doilea meci din Preliminarii, România – Franța, se joacă la Cluj Napoca, duminică, 28 octombrie, de la ora 18:00. Biletele pentru această partidă sunt disponibile în rețeua Bilete.ro, pe site-ul www.frh.ro/bilete și la casieria Sălii Polivalente Cluj Napoca.

GROUP 6
France vs Lithuania – Thursday 25 October, 20:30 hrs local time, live on ehfTV.com

Portugal vs Romania – Wednesday 24 October, 20:00 hrs local time, live on ehfTV.com

Hai, România!

In 24 octombrie, echipa națională a Ucrainei va juca in deplasare împotriva echipei naționale a Danemarcei, iar pe 28 octombrie la Sumy va găzdui Muntenegru.

Pavel Gurkovsky este prezent in cantonamentul echipei naționale a Ukrainei, condusa de Sergei Babeshkov. In lotul Ukrainei se afla si fostul jucător al echipei noastre, Alexander Yuzbabenko, actual jucător la Spartak Moscova.

Sergei Bebeshko, din august 2018 selecționerul Ukrainei, vine, de la 1 noiembrie, să completeze staff-ul tehnic al echipei noastre.

Coordonatorul echipei noastre, Zarko Pejovic, este convocat la nationala Muntenegrului , pentru meciurile Muntenegru-Insulele Feroe din 24 octombrie si Ukraina-Muntenegru din 28 octombrie, meciuri in cadrul grupei a 8-a de calificare la CE 2020.

GROUP 8
Montenegro vs Faroe Islands – Wednesday 24 October, 17:30 hrs local time, live on ehfTV.com

Denmark vs Ukraine – Wednesday 24 October, 21:00 hrs local time, live on ehfTV.com

Pivotul călărăşean Dani Panait, este selecționat la naționala de juniori, cu care participă intre 26-28 octombrie 2018, in Sala „Gheorghe Bariţiu” din Turda, la Turneul International de Handbal masculin pentru Juniori ” Trofeul Viitorul azi ”, la care vor participa echipele sub 18 ani din Romania, Norvegia, Rusia şi Elvetia.

România:
Andrei Copos, Andrei Lazăr, Robert Rusu – Liviu Caba, Claudiu Chiorean, Mark Bodor, Cătălin Brăescu, Tudor Buguleţ, Aron Dedu, Mihai Dobra, VladHusanu, Eduard Iordachi, Adam Lazar, Claudiu Lăzurcă, Ştefan Neagu, Mihai Milu, Andrei Mitu, Mihai Nica, Daniel Panait, Elod Szasz, Angelo Tăuţean.

Jordi Giralt Alberich – Antrenor principal

Lorant Sipos – Antrenor secund
Gabriel Borodi Antrenor portari (fostul portar al CSM Călăraşi).

Programul meciurilor:
26 Octombrie:
13:30 ️Elveţia – ️Norvegia
15:30 România – Rusia
27 Octombrie:
13:30 Rusia – ️Norvegia
15:30 ️România – ️Elvetia
28 Octombrie:
10:45 ️ Elveţia – Rusia
12:45 ️România – ️Norvegia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *