Dum. dec. 15th, 2019

Declarații de la conferinţa de presă pentru prezentarea lui Sergei Bebeshko.

Declarații de la conferinţa de presă pentru prezentarea lui Sergei Bebeshko.

Conferința a avut loc astăzi, la Sala Polivalentă „Ion.C.Neagu” Călărași, iar meciul de debut al noului tehnician este programat acasă, sâmbăta, de la ora 18:00, in compania CSM Bacău, meci netelevizat.

 

Sergei Bebeshko: ” In primul rând mulțumesc pentru încrederea acordată de club. Antrenorul care a fost înainte a lucrat foarte bine, cred că echipa este foarte bine completată și putem să facem o figură frumoasă. Sezonul trecut am antrenat echipa Meshkov Brest, care a câștigat campionatul in Belarus și care a intrat în primele 16 echipe în Champions League, iar din luna august antrenez echipa națională a Ukrainei.'”

Meshkov Brest a fost eliminată de viitoarea finalistă a Champions League, Montpellier HB, in grupa principală a reușit victorii împotriva unor echipe precum PGE Vive Kielce (câștigătoare Champions League 2016), ori Paris Saint Germain (locului 3 in 2018, in final-four Champions League).

Întrebat ce crede că poate îmbunătăți rapid la echipă, Bebeshko a răspuns: ” In câteva aspecte, mai ales pe apărare, doresc să încerc o tactică care să fie mult mai agresivă. Este posibil să pun jucătorii si pe alte posturi, adică cei care joacă in atac să joace si in apărare. „

Referitor la îndeplinirea obiectivului echipei, Bebeshko a spus: ” După ce am văzut, cred că se poate. Obiectivul impus de club este locul 5.  Momentan, da, cred in echipă si sper să atingem obiectivul.”

Căpitanul echipei, Viorel Fotache, a declarat: ” Sergei Bebeshko vrea să ne vadă exact la ce nivel suntem, ce am făcut până acum. Am înțeles că de luni o să intre cu noutăți, să schimbe câte ceva. Până luni o să mergem pe aceleași principii pe care le-am avut și până acum, pentru că in două  zile nu e timp de schimbări majore.”

La întrebarea, ce spun colegii de echipă despe noul tehnician, Viorel a răspuns: ” Multă lume il cunoaște, imediat s-a dus zvonul și prin țară și prin Europa chiar. Am intrebat fiecare, cum este ca antrenor, din câte am auzit, sunt doar păreri bune despre el. Este un tip destul de ferm, care ce spune se respectă, cu accentul pe disciplina tactica.”

Managerul sportiv al echipei, Eremia Pîrîianu, a declarat, in cadrul conferinței de presă de azi:

Telul nostru, in primul rând, este calificarea intr-o cupă europeană, dacă se poate acest lucru. Obiectivul propus de club este locul 5. Clubul consideră că venirea domnului Bebeshko, care are experiență și vine dintr-un handbal modern, cu rezultate bune, ne poate ajuta să depășim performanțe de până acum ale clubului.”

In acest an mai sunt de jucat trei meciuri acasă și patru in deplasare.
Tur:
Et 8.   3.11.2018. ora 18:00. AHC Dunărea-CSM Bacău.
Et 9.   11.11.2018. ora 17:30. televizat TVR. CSM Focșani-AHC Dunărea.
Et 10.   15.11.2018. ora 17:30. AHC Dunărea-CSM București.
Et 11.   22.11.2018. ora 17:30,. televizat TVR. AHC Potaissa Turda-AHC Dunarea.
Et 12.   1.12.2018. AHC Dunărea-Dinamo București .
Et 13.   5.12.2018. HC Buzău-AHC Dunărea.
Retur:
Et 14.   12.12.2018. Steaua București-AHC Dunărea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *