sâm. aug. 24th, 2019

Sâmbătă și duminică cinci componenți ai AHC Dunărea Călărași au jucat pentru calificarea la EHF EURO 2020

Sâmbătă și duminică cinci componenți ai AHC Dunărea Călărași au jucat in etapa a 4-a din cadrul grupelor de calificare pentru EHF EURO 2020, europenele masculine de anul viitor.

In Lituania – România 24-23, Gabriel Bujor 4 goluri marcate, Dragoș Soare un gol marcat, Viorel Fotache si George Selaru, iar in Insulele Feroe – Ucraina 26-27, Pavel Gurkovsky 4 goluri marcate pentru Ukraiana condusa de Sergei Bebeshko.


Lituania – România 24-23 (12-11), România: Iancu, Șelaru – Grigoraș 6, Csog 5, Bujor 4, Rotaru 4, Racoțea 2, Soare 1, Szoke 1, Militaru, Căbuț, Fotache, Buzle, Mănescu. Antrenor: Manuel Montoya.

Selecționerul Manuel Montoya pentru Handbal Mania:
„În ceea ce privește meciurile cu Lituania, sunt mulțumit de cel disputat la Târgoviște, în care ne-am dominat adversarul și am fost mai buni în toate privințele după primele 10 minute. E adevărat că am avut unele probleme în a ne regla jocul defensiv în debutul partidei, dar mi-au plăcut atitudinea și felul în care au jucat sportivii noștri. Meciul din Lituania a fost diferit, existând presiunea obținerii unui rezultat care să ne asigure clasarea pe locul 3 și cred că absențele lui Șimicu și Negru au cântărit destul de mult. În aceste condiții, am avut o evoluție bună în apărare, am primit doar 24 de goluri, în schimb am avut probleme pe faza de atac. Lucrurile pozitive ale acestui meci au fost capacitatea de luptă a jucătorilor noștri, dar și felul în care au gestionat un moment dificil, când adversarii aveau 4 goluri avans. Ne-am atins obiectivul de a ajunge pe locul al treilea în grupă, iar de acum trebuie să așteptăm meciurile din iunie pentru a vedea în ce măsură mai putem spera la calificare. „https://men2020.ehf-euro.com/home/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *