Sâmbătă și duminică cinci componenți ai AHC Dunărea Călărași au jucat pentru calificarea la EHF EURO 2020

Sâmbătă și duminică cinci componenți ai AHC Dunărea Călărași au jucat in etapa a 4-a din cadrul grupelor de calificare pentru EHF EURO 2020, europenele masculine de anul viitor.

In Lituania – România 24-23, Gabriel Bujor 4 goluri marcate, Dragoș Soare un gol marcat, Viorel Fotache si George Selaru, iar in Insulele Feroe – Ucraina 26-27, Pavel Gurkovsky 4 goluri marcate pentru Ukraiana condusa de Sergei Bebeshko.


Lituania – România 24-23 (12-11), România: Iancu, Șelaru – Grigoraș 6, Csog 5, Bujor 4, Rotaru 4, Racoțea 2, Soare 1, Szoke 1, Militaru, Căbuț, Fotache, Buzle, Mănescu. Antrenor: Manuel Montoya.

Selecționerul Manuel Montoya pentru Handbal Mania:
„În ceea ce privește meciurile cu Lituania, sunt mulțumit de cel disputat la Târgoviște, în care ne-am dominat adversarul și am fost mai buni în toate privințele după primele 10 minute. E adevărat că am avut unele probleme în a ne regla jocul defensiv în debutul partidei, dar mi-au plăcut atitudinea și felul în care au jucat sportivii noștri. Meciul din Lituania a fost diferit, existând presiunea obținerii unui rezultat care să ne asigure clasarea pe locul 3 și cred că absențele lui Șimicu și Negru au cântărit destul de mult. În aceste condiții, am avut o evoluție bună în apărare, am primit doar 24 de goluri, în schimb am avut probleme pe faza de atac. Lucrurile pozitive ale acestui meci au fost capacitatea de luptă a jucătorilor noștri, dar și felul în care au gestionat un moment dificil, când adversarii aveau 4 goluri avans. Ne-am atins obiectivul de a ajunge pe locul al treilea în grupă, iar de acum trebuie să așteptăm meciurile din iunie pentru a vedea în ce măsură mai putem spera la calificare. „https://men2020.ehf-euro.com/home/

Lasă un răspuns