Dunărea se alătură din nou galeriei în acţiunea de Crăciun cu jucăriile de pluş

Ideile bune fac față cu brio probei timpului.

Așa că, an de an, fiecare ediție s-a dovedit un real succes, proiectul “Cutia cu jucării!” bate din nou la ușa Sălii Polivalente „Ion.C.Neagu” Călărași.

Și, evident, la inimile călărășenilor.

Astfel, pe data de 12 decembrie, toți pasionații de sport – și nu numai- care vor asista la meciul de handbal AHC Dunărea Călărași – CSM Bacău, sunt rugați să vină la Sală cu o jucărie din pluș.

Jucăriile vor fi aruncate pe teren in pauza meciului, urmând să fie colectate de organizatori și donate ulterior copiilor din centrele instituționale sau din familiile cu posibilități materiale reduse.

Proiectul „Cutia cu jucării” este coordonat de suporterii prezenți meci de meci alături de echipă.

“Parteneri oficiali sunt toți iubitorii de handbal călărășeni, însă lista rămâne deschisă”, a precizat unul dintre membrii galeriei. “Sperăm că și in acest an călărășenii să susțină proiectul nostru, astfel incât să putem face cu toții ceva mai frumoase sărbătorile unor copii nevoiași”, a mai declarat același suporter.

Clubul AHC Dunărea Călăraşi se alătură din nou galeriei, cu intenţia de a-i ajuta să transforme şi anul acesta în succes acţiunea de Crăciun cu jucăriile de pluş, „CUTIA CU JUCĂRII”.

  Astfel, clubul invită joi, 12 decembrie, toţi călărășenii, nu doar pentru a-i susţine pe băieţi în disputa cu CSM Bacău, ci şi pentru ai ajuta la umplerea „Cutiei cu jucării”, care are ca destinatari copiii defavorizaţi.

Partida dintre AHC Dunărea şi CSM Bacău are şi un caracter caritabil, evenimentul „Cutia cu Jucării” făcând parte din acţiunea de Crăciun a celor de la galerie.

Astfel, venind la meci, te invităm să donezi şi o jucărie de pluş.

Împreună putem aduce un zâmbet pe faţa cât mai multor copii.

Ia-ţi prietenii, o jucărie şi hai la meci!

© AHC DUNAREA CALARASI. 2019 – TOATE DREPTURILE REZERVATE | Website administrat in colaborare cu  www.cloud-center.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.