sâm. mart. 28th, 2020

Călărășenii au aruncat cu plușuri la evenimentul „CUTIA CU JUCĂRII”

Suporterii și handbaliștii de la AHC Dunărea Călărași i-au provocat pe călărășeni să participe cu jucării de plus la campania umanitară “Cutia cu jucării”, urmând ca acestea să fie donate unor copii din Călărași.

Fiecare spectator a venit la sală cu o jucărie din pluş pe care a aruncat-o pe teren la pauza meciului Dunărea-CSM Bacău. Călărășenii au venit în număr mare la meci și au răspuns afirmativ campaniei noastre. Le mulțumim spectatorilor, pentru că oferă şansa unor copii să se bucure de bunăvoinţa și de sufletul deosebit al călărășenilor.

Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Călărași și Şcoala Generala „George Vâlsan” din Independenta, s-au alăturat proiectului „Cutia cu jucării”, derulat la meciul AHC Dunărea Călăraşi – CSM Bacău.

Mulțumim!

In runda 14, Gabriel Armanu, cu 12 foști băcăuani în tricoul Dunării Călărași, și-a întâlnit fosta echipă CSM Bacău. Dunărea s-a impus clar, la capătul unui joc în care a condus și la 10 goluri, obținând a treia victorie consecutivă în campionat în mandatul lui Gabriel Armanu. 

AHC DUNĂREA CĂLĂRAȘI – CSM BACĂU 32-27 (16-10) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea.

Dunărea Călărași: George Șelaru 1 gol, Vlad Rusu – Dragoș Hanțaru 8 goluri, Florin Dospinescu 6, Mihai Bujor 6, Gabriel Bujor 5, Victor Vartic 2, Gabriel Dumitriu 1, Ionuț Broască 1, Mihajlo Radojkovic 1, Dragoș Soare 1, Roman Zacaciurin, Daniel Panait, Cătălin Costea. Antrenor: Gabriel Armanu.

Gabriel Armanu, antrenor AHC Dunărea Călărași: „A fost un joc în care echipa noastră a condus pe toata durata și doar intervențiile lui Richie Freiwald au făcut ca diferența de 10 goluri să se reducă doar la 5 până la final. Felicit echipa Bacăului pentru jocul prestat, felicit echipa noastră pentru coeziunea de care a dat dovadă și pentru că a oferit un spectacol agreabil. Mulțumim publicului călărășean pentru susținere și pentru că ne este alături meci de meci, mai ales azi, când sala a fost plină și au fost donate  jucării pentru a fi oferite copiilor nevoiași.” © AHC DUNAREA CALARASI. decembrie 2019

– TOATE DREPTURILE REZERVATE 

Website administrat in colaborare cu  www.cloud-center.ro