Fiecare club trebuie sa priveasca si in curtea proprie, sa investeasca in copii, in viitor

Gabriel Armanu, d𝙪𝙥𝙖 𝙙𝙤𝙪𝙖 𝙡𝙪𝙣𝙞 𝙙𝙚 𝙥𝙖𝙪𝙯𝙖, 𝘾𝘼 𝙖𝙡 𝙁𝙍𝙃 𝙖 𝙫𝙤𝙩𝙖𝙩 𝙞𝙣𝙘𝙝𝙞𝙙𝙚𝙧𝙚𝙖 𝙨𝙚𝙯𝙤𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞 2019 – 2020.

Putem sa consideram ca “normalitate” ceea ce s-a votat astazi in CA al FRH. Siguranta tuturor participantilor (suporteri, sportivi sau personal adiacent al cluburilor) este primordiala.

𝘾𝙪𝙢 𝙖 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙨𝙖 𝙟𝙪𝙘𝙖𝙩𝙞 𝙛𝙖𝙧𝙖 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙩𝙖𝙩𝙤𝙧𝙞?

A fost incomod sa jucam cu salile goale, dar ar fi fost si mai grav daca cineva ar fi avut de suferit in urma infectarii cu acest virus.

Una peste alta s-a tras cortina (un pic cam tarziu dupa parerea mea) si starea de incertitudine instalata in ultimul timp ar trebui usor usor sa se risipeasca. Un campionat s-a incheiat iar acum trebuie sa ne focusam pe urmatorul.

𝘿𝙞𝙣 𝙫𝙞𝙞𝙩𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙨𝙚𝙯𝙤𝙣 𝙩𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙘𝙡𝙪𝙗𝙪𝙧𝙞𝙡𝙚 𝙩𝙧𝙚𝙗𝙪𝙞𝙚 𝙨𝙖 𝙞𝙣𝙨𝙘𝙧𝙞𝙚 𝙚𝙘𝙝𝙞𝙥𝙖 𝙖 𝙙𝙤𝙪𝙖, 𝙘𝙪 𝙢𝙞𝙣𝙞𝙢 𝟪 𝙟𝙪𝙘𝙖𝙩𝙤𝙧𝙞 𝙨𝙪𝙗 𝟤𝟥 𝙙𝙚 𝙖𝙣𝙞 .

Ma bucura decizia FRH de a infiinta echipe de tineret, iar acum fiecare club serios de Liga Zimbrilor trebuie sa priveasca si in curtea proprie, sa investeasca in copii, in viitor.

𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙪𝙧𝙢𝙖𝙩𝙤𝙧𝙪𝙡 𝙥𝙖𝙨 𝙡𝙖 𝙘𝙡𝙪𝙗 ?

Strict legat de clubul nostru, saptamana aceasta ne vom intalni cu factorii decizionali, urmand sa stabilim prioritatile pentru sezonul viitor si cum iesim din starea actuala.

Membrii Consiliului de Administrație al FRH au decis în unanimitate să nu se retrogradeze din Liga Zimbrilor si sa promoveze doua cluburi in urma unui baraj.

Viitorul an competițional, 2021 – 2022, se va disputa cu 16 echipe la start.

S-a luat o decizie și în privința criteriilor de valoare la masculin. Regula cu cei trei extracomunitari a fost eliminată.

Echipele vor fi nevoite să aibă minimum opt jucători români pe foaia de joc, cu obligativitatea de a juca permanent cel puțin doi sportivi români.

Din sezonul 2021 – 2022, echipele din Liga Națională vor fi obligate să înscrie și echipa secundă – de tineret, în Divizia A, cu minim opt sportivi romani sub 23 de ani pe foaia de joc.

De asemenea, CA al FRH a decis să nu acorde titlul de campioana în acest sezon în Liga Zimbrilor! Decizia a fost adoptată cu 11-5 la voturi.