„Sperăm din toată inima ca la urmatorul meci să îi putem dedica victoria, s-ar bucura enorm acolo unde este”

In Bărăgan, rar există ceva intre pământul drept ca in palmă și cerul nesfârșit, soarele e mai nemilos aici decât in alte părți ale tării și vei simți cum dogoarea pârjolește totul in calea ei și te apasă. Cerul albastru, fără nori, parcă privește în sufletul tău, iar fiecare adiere de vânt, care ar trebui să mai răcorească aerul, ridică vârtejuri groase de praf.

Călărași, un oraș de provincie liniștit, situat pe bratul Borcea, un afluent al Dunării, care a fost botezat după numele unui mare boier din secolul al XVI-lea, in care primele așezări din vatra orașului documentate arheologic ar data de acum 5.000 de ani, iar așezarea actuală se spune ca ar fi locuita continuu de pe vremea lui Mihai Viteazul, când se numea Licheresti, după o biserică cu hramul Sfântului Nicolae al Mirei Lichiei. Denumirea prezentă de Călărași apare in 1722, când in localitate sunt așezați călărașii ștafetari domnești, care se ocupau de transportul corespondentei intre București și Constantinopol. Legenda spune că din această zonă erau recrutați cei mai buni călăreți ai oastei Tării Romanești. 


Vestea tristă a venit în această dimineață… Daniel Ștefan Drăgulin nu mai este alături de noi!

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească, sincere condoleanțe familiei!


Pe malul Borcei, Daniel Drăgulin a susținut întotdeauna sportul de performanță, a fost mereu lângă echipele de fotbal, handbal și futsal și a fost cel care a crezut in promovarea in prima liga a acestor echipe, a avut mereu grijă de sportivii călărășeni de la alte secții sportive. In tinerețe a practicat handbal, din 2011 fiind suporterul numărul unu al CSS Triumf Călărași, CSM Călărași și AHC Dunărea Călărași.

Echipa masculină de handbal CSM Călăraşi avea gânduri mari pentru sezonul 2013-2014, chiar dacă la acel moment – iulie 2103 – nu ştia încă unde va evolua, în Divizia A sau în Liga Naţională. Trupa antrenată de Sabin Dacău a transferat în acea vară jucători valoroși. Printre cei care au sosit la Călăraşi erau: Eremia Pîrîianu, Ionuţ Săulescu, Răzvan Gavriloaia, Iulian Andrei, Florin Ciubotariu.

“Am reuşit, anul trecut, în primăvară şi în vară, să transferăm la Călăraşi nişte sportivi cu ştate vechi în handbal, cu multă experienţă, care au jucat mulţi ani şi în echipele naţionale ale României. Astfel, alături de jucătorii care erau deja la echipă, am încropit o formaţie competitivă”Sabin Dacău, antrenorul principal al echipei masculine de handbal CSM Călăraşi. „Liga Naţională e total diferită faţă de Liga a II-a. Sperăm să avem, în continuare, rezultate pe măsura eforturilor depuse de susţinătorii şi finanţatorii care iubesc handbalul din Călăraşi. Acum, jocurile noastre vor fi televizate, vom respira alt aer. Am înţeles că în data de 30 august 2014 va începe prima etapă a Ligii Naţionale”Sabin Dacău.

CSM Calarasi a reusit promovarea in Liga Nationala de handbal masculin, dupa turneul de baraj de la Sebes de la sfârșitul lunii mai 2014. Era pentru prima data cand orașul si județul Călărași avea o reprezentanta in prima divizie.


La meciul din etapa a 10-a din 23 noiembrie jucătorii noștri sunt hotărați să ii dedice victoria celui care a fost DANIEL ȘTEFAN DRĂGULIN.

Mesajul lor este:

„Sperăm din toată inima ca la următorul meci să ii putem dedica victoria, s-ar bucura enorm acolo unde este.”


Trupul neînsuflețit al primarului Daniel Ștefan Drăgulin va fi depus marți, 13 Octombrie, la ora 16.00, la Capela Cimitirului Central, au anunțat reprezentanții Primăriei Călărași.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu sunt rugați să folosească măști de protectie și să respecte regulile de distanțare. Accesul se va face din strada Sloboziei, ieșirea urmând a se realiza pe strada I.H. Rădulescu. Accesul publicului la capelă (în exteriorul ei) se va putea face până miercuri, 14 Octombrie, ora 10.00.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfânta Anastasia, miercuri, 14 Octombrie, de la ora 12.00.

Slujba de înhumare va fi un eveniment privat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.