Din lotul actual al AHC Dunarea Calarasi nu mai putin de opt jucatori au jucat pentru Romania in ultimii doi ani

Din lotul actual al AHC Dunarea Calarasi nu mai putin de opt jucatori au jucat pentru Romania din luna octombrie 2018 pana in prezent! Cei opt sunt Gabriel Bujor, Gabriel Dumitriu, Dragos Soare, Dragos Hantaru, Ionut Broasca, Vlad Rusu, Daniel Panait si Andrei Dragan.

Ultimii convocati sub tricolor sunt Gabriel Bujor si Gabriel Dumitriu, pentru campania de calificare la Campionatul European din 2022.

In ianuarie 2020 la Turneul de calificare pentru Campionatul Mondial din 2021 desfășurat in Italia, Gabriel Dumitriu a marcat 7 goluri iar Gabriel Bujor 4 goluri.

La Trofeul Carpați din decembrie 2019, desfășurat în Sala Dinamo, Gabriel Bujor a marcat 7 goluri iar Gabriel Dumitriu 4 goluri.

La Trofeul Carpați a fost convocat și a jucat și Dragoș Soare in timp ce Dragoș Hanțaru nu a putut onora convocarea din cauza unei accidentări.

In decembrie 2019 Daniel Panait a jucat pentru naționala de tineret a României în dubla cu Polonia.

credit foto Mircea Rosca

In octombrie 2019 Gabriel Bujor, Dragoș Hanțaru și Gabriel Dumitriu au participat la cantonamentul naționale de la Cluj Napoca.


In iunie 2019 Gabriel Bujor a marcat 5 goluri iar Gabriel Dumitriu 2 goluri in meciurile de calificare Portugalia-Romania și Romania-Franța.

In aprilie 2019,România a jucat două meciuri de calificare in compania Lituaniei, Gabriel Bujor a marcat 10 goluri, Dragoș Soare a marcat 1 gol iar Gabriel Dumitriu a jucat într-unul dintre meciuri.

credit foto frh.ro
credit foto Emil Vasilescu


In aprilie 2019 echipa națională a Romaniei lotul B a participat la un cantonament de pregătire la Târgoviște unde a participat și Andrei Drăgan.

In ianuarie 2019 Daniel Panait a marcat 3 goluri pentru naționala de juniori a României în meciul cu echipa similară a Slovaciei.

In ianuarie 2019 naționala de seniori a României a disputat un Turneu amical în Slovacia, în cele trei meciuri Gabriel Bujor a marcat 10 goluri iar Gabriel Dumitriu 3 goluri.

In decembrie 2018, la Turneul de pregătire din Polonia au jucat Gabriel Dumitriu și Gabriel Bujor care a marcat si 5 goluri în cele două meciuri cu  Polonia și Cehia.

La acest turneu a fost convocat și Dragoș Hanțaru.

credit foto Emil Vasilescu / Trofeul Carpati, Calarasi 2017

Tot in decembrie 2018, selecționata masculină secundă a României a jucat, în cadrul cantonamentului desfășurat la București, două partide amicale împotriva selecționatei similare a Poloniei, în care au jucat Vlad Rusu și Andrei Drăgan care a marcat 6 goluri pentru Romania B.

La acest turneu a fost convocat și Ionuț Broască.


In octombrie 2018 Gabriel Bujor a marcat 3 goluri în Romania-Franța.

Daniel Panait a participat in luna octombrie 2018 și la turneu amical de la Turda, unde Romania a întâlnit selecționatele similare ale Rusiei, Elveției și Norvegiei.

Daniel Panait a marcat 3 goluri pentru nationala de juniori a Romaniei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.