Dunărea este in continuare în cărți pentru un loc in play-off, acolo unde a fost an de an de la promovarea în prima ligă

 La meciul de vineri băieții noștri au primit acceptul FRH pentru a purta banderole negre ca un omagiu pentru Daniel Ștefan Drăgulin, cel care a luptat pentru promovarea handbalului masculin călărășean.

Dunărea – Steaua, in etapa a zecea din Liga Zimbrilor a fost meci echilibrat și disputat, Steaua obținând o victorie la limită, 24-23. A fost un meci în care călărășenii noștri au condus în permanență în prima repriză, în timp ce în a doua, după minutul 32, Steaua a fost mereu în avantaj. In prima repriza călărășenii desprinzându-se și la 3 goluri. Pauza aduce un avantaj minim pentru noi 11-10, la capătul unei aruncări de la 9 metri dictate în ultima secundă a reprizei si fructificată de Dragoș Hantaru. Deși s-a terminat 24-23, echipa noastră restabilește pentru ultima oară egalitatea în minutul 46, 17-17, iar finalul a consemnat o revenire a băieților noștri, în condițiile în care conducea Steaua cu 24-21 în minutul 58.

Doar o bătălie pierdută, băieți … și înfrângerile au rolul lor, fac parte din sport … capul sus și succes în tot ceea ce urmează ! Să fiți sănătoși deocamdată apoi o să mai ne bucurați 🟡🔵

Dunărea este in continuare in cărți pentru un loc in play-off, acolo unde a fost an de an de la promovarea in prima ligă.

La Dunărea a debutat și ucraineanul Aleksey Ganchev, el integrându-se foarte bine in jocul echipei, marcând de trei ori.

Galben-albaștrii au ratat ocazia de a veni la un singur punct de locul 8, plătind tribut greșelilor comise pe faza de atac în ultimul sfert de oră, după ce revenise de la 13-16, egalând la 17 în minutul 47. Omul decisiv al partidei a fost portarul stelist Tudor Stănescu.

AHC DUNĂREA CĂLĂRAȘI – CSA STEAUA BUCUREȘTI

23-24 (11-10) 

Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

Dunărea Călărași: Artsem Padasinau – Ionuț Broască 5 goluri (1 din 7 metri), Gabriel Bujor 4 goluri (2 din 7 metri), Dragoș Hanțaru 3 goluri, Alexey Gancev 3 goluri, Dragoș Soare 3 goluri, Andrei Drăgan 2 goluri, Gabriel Dumitriu 2 goluri, Florin Dospinescu 1 gol, Mihai Bujor, Cătălin Costea, Bogdan Păunescu, Alexios Karympov, Daniel Panait. Antrenori: Gabriel Armanu și Eremia Pîrîianu.

Al treilea turneu din Liga Zimbrilor programat de Federația Română de Handbal la Sfantu Gheorghe a avut doar o etapă, pentru că Dinamo este între două partide în European Handball League.

Rezultate:

Magnum Botoşani – HC Potaissa Turda 28-40 (14-26)

CSM Reşiţa – CSU din Suceava 20-21 (10-10)

CSM Bacău – CSM Vaslui 27-29 (13-12)

CSM Bucureşti – Dinamo Bucureşti 24-32 (12-19)

CSM Focşani 2007 – HC Buzău 23-19 (10-8)

Două echipe, SCM Poli Timişoara şi CSM Făgăraş, nu s-au prezentat în această etapă, tot din cauza infecţiilor cu COVID-19.

După 9 meciuri jucate din 10 etape, marcatorii Dunării sunt:

Vlad Rusu 3 goluri, Artsem Padasinau 1 gol – Gabriel Bujor 43 goluri, Ionuț Broască 35 goluri, Dragoș Hanțaru 35 goluri, Florin Dospinescu 22 goluri, Dragoș Soare 19 goluri, Amin Yousefinezhad 19 goluri, Gabriel Dumitriu 17 goluri, Andrei Drăgan 12 goluri, Mihai Bujor 9 goluri, Cătălin Costea 11 goluri, Alexios Karympov 3 goluri, Alexey Gancev 3 goluri.

Următorul meci al Dunării este programat miercuri 11 Noiembrie, in runda 11, cand întâlnim pe CSM Făgăraș.

 Naționala de seniori se va reuni pe 29 octombrie la București și va juca pe 5 noiembrie cu Suedia, la Partille, și pe 8 noiembrie cu Muntenegru, la Baia Mare. Gabriel Bujor si Gabriel Dumitriu sunt convocații de la Dunărea.

Portari: Mihai Popescu, Ionuț Iancu, Daniel Vasile.

Linia de 9 metri / apărători: Andrei Buzle, Calin Căbuț, Alexandru Csepreghi, Cristian Fenici, Marius Sadoveac, Viorel Fotache, Eduard Iordachi, Dan Racoțea, Tudor Botea, Demis Grigoraș.

Extreme: Gabriel Bujor, Roland Thalmaier, Nicușor Negru, Vencel Csog.

Pivoți: Albert Cristescu, Gabriel Dumitriu, Andrasz Szasz, Călin Dedu.

Conducerea clubului caută in continuare soluții pentru buna desfășurare a activității echipei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.